Business::Advertising

LaceyHopl ShannanBl DellaKers Valencia Jalkapallo Paidat Frank JohannaSk

Veröffentlicht

Kante oli uskomaton Leedsiä vastaan, komentamalla keskikenttää yksin ja pitäen jotenkin jokaisen Leedsin juoksijan hiljaa. Marcelo Bielsan joukkue kaatui tauon läpi keskeltä, kuten aina, mutta Kante oli siellä tekemässä haasteita, lakaista löysät pallot ja katkaissut syöttölinjat. Hän teki kuusi keskeytystä, Athletic Bilbao Jalkapallo Paidat neljä taklausta ja 12 palautusta. , ottelun johtaja kussakin luokassa.
On huomattavaa, että Kante on korjannut Chelsean ongelmat yksin. Hän on syy, miksi he ovat antaneet vain kaksi maalia viimeisissä 11 ottelussaan kaikissa kilpailuissa. .
Koko viime kauden ajan Chelsea joutui siirtymävaiheeseen, kun vastustajat hyökkäsivät jatkuvasti Athletic Bilbao Jalkapallo Paidat niiden läpi vastahyökkäyksissä hyödyntäen Lampardin hyökkäysten itsevaltaista rakennetta; kun hänen hyökkääjänsä tuulistuivat, improvisoituessaan tilaa etsiessään, joukkue paljasti tauon .
Tämä taktinen virhe oli uhannut heikentää myös meneillään olevaa kaavaa, sillä West Bromia ja Southamptonia vastaan ​​3-3-aikaiset tasapelit näyttivät aivan liian tutuilta, vain Lampardin muuttaessa kaiken kynsimällä Kanten uudelle paikalle keskikentän pohjalla.
Siitä lähtien kun Kante muutti pysyvästi tänne lokakuun lopulla, Chelsea näyttää hyvältä. Heidän hyökkääjänsä etsivät edelleen villisti tiloja, mutta nyt puolustusta ei rikota niin helposti kuin Kante näyttää heidän takanaan.
On vielä aukkoja ja puutteita, mikä on väistämätöntä, kun Chelsea pelaa niin laajaa hyökkäävää jalkapalloa Lampardin alla. . Lauantaina Leedsin ‚varhainen maali tauolla‘ tarttui Reece Jamesin korkealle kentälle ja Chelsean valoon sivuilla. Koko loppuottelun ajan näimme kuitenkin lisää merkkejä siitä, että Lampard sopeutuu ja että Kante on tukipiste ja Sevilla Jalkapallo Pelipaidat johtaja. , Chelsea voi säilyttää nykyisen puolustustietonsa..

MitchellT voetbalshirts RandellSc

FilomenaJ Chelsea Fotballdrakter ThurmanNi

SimoneSum Jalkapallo Pelipaidat JennipmZ

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.